Om geld op te halen voor nieuwe instrumenten voor de jeugdleden en voor jurkjes voor de majorettes, verkoopt muziekvereniging De Woudklank suikerbroden. Dat doen ze op maandag 19 en woensdag 21 september.

Vanaf 18.00 uur gaan alle leden van de fanfare, de malletband, de jeugdleden en majorettes onder begeleiding van hun ouders langs de deuren om de suikerbroden te verkopen. Dat  gebeurt in het dorp Noordwolde en ook de dorpen eromheen.

Als vanouds zijn dit verse suikerbroden die speciaal gebakken worden door de bakker Kok uit Noordwolde.

 

 

Muziekvereniging De Woudklank heeft zaterdag een  zomeravond concert gegeven met  de   Malletband, Majorettes, Minirettes en fanfare van De Woudklank ter ere van hun 90 jarig bestaan. Het was de eerste keer dat De Woudklank een gratis concert organiseerde op het Manauplein in Noordwolde. Daarnaast waren  Die Dorfplatz Musikanten uit Vledder uitgenodigd, een begrip in de regio. Het weer zat erg mee en het plein zat lekker vol. Die Dorfplatzmusikanten speelden een gevarieerd programma met polka’s, walsen en marsen afgewisseld met solowerkjes en  zang. De  Majorettes van De Woudklank dansten op muziek van de Malletband. De fanfare speelde gezellige muziek van o.a.  Andre Hazes, Gebroeders Ko, Guus Meeuwes en YMCA  Er werden cupcakes en popcorn verkocht door De Woudklank en Restaurant De Duker stond met drankjes, broodjes worst en gerookte forel. Het was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *